‘Centrum voor Ondernemen’ – Hogeschool Gent

‘Centrum voor Ondernemen’ – Hogeschool Gent

‘Centrum voor Ondernemen’ – Hogeschool Gent

[guest post by Bruno D’hont, CvO]

logo_cvo2

 

Kom langs in het gezellige CvO-salon en keer huiswaarts met een stevige ondernemersbagage!

Het Centrum voor Ondernemen van de Hogeschool Gent is opgetogen op TEDxGhent 2013 te mogen staan en daarmee een steentje kunnen bijdragen aan dit bijzondere event.

 

Wat doet het Centrum voor Ondernemen?

Het Centrum voor Ondernemen of kortweg CvO slaat als onderdeel van de Hogeschool Gent een brug tussen het hoger onderwijs en het bedrijfsleven. Dit om studenten meer praktijkgerichte opdrachten te laten uitvoeren enerzijds en anderzijds ondernemers te adviseren om goed onderbouwde keuzes te maken bij hun opstart of groei, op basis van de aanwezige expertise van de HoGent. Daarin zijn tal van intelligente, creatieve en ondernemende krachten aanwezig.

Met al je ondernemersvragen (activiteiten opstarten, een strategie of businessplan uitwerken, een marktstudie, prototype, concurrentieanalyse, tevredenheidsonderzoek, …) kun je terecht bij het Centrum voor Ondernemen. In samenwerking met de businesscoaches van het Centrum en al dan niet HoGent-studenten wordt een traject op maat uitgestippeld en jouw project stapsgewijs uitgewerkt. Je kunt beroep doen op hun deskundig advies, gespecialiseerde begeleiding en professionele infrastructuur.

Daarnaast organiseert het Centrum voor Ondernemen regelmatig evenementen. Zo kun je maandelijks deelnemen aan een gratis infosessie en biedt het workshops aan: creativiteit- en trendsessies. Voor dat laatste ontwikkelde het zelfs een eigen brainstormtechniek.

 

Wat gaat CvO doen in de break-out room?

 Het Centrum voor Ondernemen zal een stand bemannen in de break-out room om er intakegesprekken te houden, eerstelijnsadvies te verlenen en onze werking persoonlijk toe te lichten. Kom dus gerust langs in het gezellige CvO-salon, want de meerwaarde van een samenwerking met het CvO en de HoGent is ongekend!

 

www.centrum-voor-ondernemen.be
www.facebook.com/centrum.voor.ondernemen

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.

X